HTML

Ajtónyitás, Zárcsere 30 percen belül

2014.01.05. 21:37 webes

 

 

 

 Ajtónyitás

zárcsere 30 percen belül!

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztosan ön is járt már életében egyszer úgy, hogy valami oknál kifolyólag nem tudott bemenni lakásába, vagy mert elvesztette a lakáskulcsot vagy mert beletört a zárba a kulcs vagy más valamiért.  Ez igen kellemetlen helyzet, de ilyenkor fontos, hogy ne essen pánikba és ne álljon neki az ajtót házilagosan megoldani. Ne rúgja be az ajtót, ne furkálja össze vissza, mert csak súlyosbodhat a baj!

 

Ajtónyitás: Segítség, kizártam magam a lakásból!

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Van segítség, olyan szakember tudnak segíteni önnek, akik immár több mint 20 éve tevékenykednek a biztonságtechnikai, betörésvédelmi szakmában! A megadott telefonszám egyikén azonnali gyors segítséget tud igényelni!

 

Ajtónyitás, becsapódott ajtó esetén:

 06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Becsapódott ajtó esetén is állunk rendelkezésére minden nap non- stop díjtalan kiszállással! Budapesten és Pest megye területén akár már 30 perc alatt is a helyszínen tudunk lenni és sérülés mentesen kinyitjuk önnek becsapódott lakásajtaját úgy, hogy még a zárcsere sem szükséges utána!

 

Ajtónyitás: beletört kulcs esetén

 

Beletört kulcs esetén nem lehet azt mondani, hogy gyorsan megoldható dologról beszélünk. Van amikor könnyen ki lehet venni a beletört kulcs darabot, de van amikor bizony több időt is igénybe vesz. Egy biztos, hogy szakembereinknek ez sem jelent problémát, ajtónyitás beletört kulcs esetén is elvégzik szakszerű munkavégzéssel!

 

Biztonsági ajtónyitás:

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztonsági ajtónyitás sohasem egyszerű feladat, főleg abban az esetben nem amikor a biztonsági ajtóban trezor zár van beszerelve mint például Mottura, Cisa, Viro, Mul-T-Lock, Atra zár, ezek a zárak betörés védelem szempontjából a legbiztonságosabb zárak, de ha valami oknál kifolyólag ezek a zárakat kell kinyitni bizony még egy szakembernek is kihívást jelent. Ilyen záraknál mint a Viro zár, Mottura zár, Cisa zár, Atra zár, Mul-T-lock zár jobb ha semmilyen módszerrel sem próbálkozik hanem egyből szerelő mestert hív. Kivéve ha nem szeretne egy új ajtót is akár venni.

2.png

Zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Zárcsere esetén is érdemes szakembert hívni, mivel egy egyszerű zár kicserélése is néha igen nehezen végezhető el, a biztonsági zárak esetén meg főleg. Sok esetben dolgoztunk már a tulajdonos után, a tulajdonos úgy gondolta majd ő kicseréli magának a zárat hisz csak egy, két csavar tartja ami nem nagy dolog elvégezni. Igen ám, csak a nem megfelelő zár méret illetve a nem pontos zár beszerelése idő kérdésével szétesik.

Nem egyszer hívtak már minket olyan zárcsere elvégzéséhez amit már előtte a tulajdonos magának elvégzett, de egy hét és a zár nem úgy működött ahogy kellet volna, mivel nem jó végezte el a zár cseréjét a zár belső része elmozdult és ezáltal nem tudta a funkcióját elvégezni.

Egy másik esetnél pedig a tulajdonos szintén magának cserélte ki a zárat, csak ép olyan zárat vett amit be is szerelt amit szinte egy csavarhúzóval ki lehetett nyitni, majd csodálkozva hívott ki minket, hogy a komoly biztonsági zárját feltörték.
Nos igen, ez van akkor ha nem szakember végzi el a záras problémákat!

Biztonsági ajtó zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztonsági ajtókban a zárcsere sokkal nehezebb feladat mint egy hagyományos ajtók esetében, mivel egy hagyományos ajtókba általában hengerzár van beszerelve addig egy komoly biztonsági ajtókban Cisa zár, Mottura zár, Viro zár, Atra zár vagy Mul-T-lock zár van beszerelve ami a mai modern korban a csúcs kategóriás zárak közé tartoznak. Ezek a zárak nem sima hengerzárak hanem mint egy nagy tégla lap akkor a nagysága és nemzárbetétet kell cserélni benne, hanem az egész zár szerkezetet. 

Az alábbi képen egy hagyományos hengerzárat lát: 

hengerzar.jpg

 

A következő képen már fúrt kulcsos hengerzárat láthat:

hengerzar-furtkulcsos.jpg

 A bal oldalon látja a CISA zárat, mellette pedig már beszerelve:

cisa-zar.jpgcisa-zar1.jpg

De van CISA zárnak hengerzárja is ami szintén a csúcs kategóriába tartozik:

cisa-zar2.jpg   

 

Mul-T-Lock Zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Mul-T-Lock zárcsere szintén a nehezebben elvégezhető feladatok közé sorolható, szintén csúcs minőségű zárak. Ezekből is több típusú van, van Mul-T-Lock hengerzár és van Mul-T-lock Nagy tégla lap alakú zár.

Mul-T-Lco hengerzár és Mul-T-Lock nagy alakú zár:

mul-t-lock1.jpg  mul-t-lock.jpg

 

 

komment

Címkék: ajtónyitás zárcsere becsapódott ajtónyitás biztonsági ajtónyitás Mul-T-Lock zárcsere Cisa zárcsere Viro zárcsere Atra zárcsere Mottura zárcsere Biztonsági ajtó zárcsere Biztonsági zárcsere Hengerzár csere

A bejegyzés trackback címe:

https://ajtonyitas-zarcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr795736888
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása