HTML

Ha profi zárnyitó mestert keres, ne menjen tovább

2015.02.10. 23:20 webes

 

Zárnyitás profi szakemberek segítségével

 

Egy nem megfelelően végzett zárnyitás során deformálódhat a zárszerkezet, megsérülhet a zárbetét, az ajtó és az ajtótok is. Ezek plusz költséget, időveszteséget és természetesen bosszúságot okozhatnak. Ennek elkerüléséért figyelmesebben kell eljárunk. Olyan profi zárnyitó szakembert kell hívnunk, ha zárnyitásra, ajtónyitásra, autónyitásra, széfnyitásra van szükségünk, aki a megfelelő szerszámokkal és technológiával zár, a zárbetét roncsolása nélkül képes kinyitni otthonunk, gépkocsink ajtaját.  A www.zarnyitas.eu tapasztalt szakemberei a legtöbb esetben sérülésmentesen nyitják ki a zárakat. Ehhez többféle technikát, többféle finom zárnyitási szerszámot használnak.
Ezzel rengeteg plusz költséget, időt, pénzt, energiát spórolhatunk meg. Budapest területé bármikor hívhatók, éjjel-nappali szolgálattal várják a telefonhívásokat. Szabadnap és ünnep napokon is! Keresse tehát a profi
zárnyitó szakembereket, ha baj van, így akár  megelőzheti a zárbetét, a zár az ajtó cseréjét is.

 logo.png

 

Ha nem nyitható a zár, ha beragadt a kulcs, vagy elveszett, ha illetéktelenek kezébe került a kulcs, vagy betörtek és megrongálták a zárat, ha Ön bármely okból kifolyólag nem tudja kinyitni, vagy bezárni a zárat, hívja a www.zarnyitas.eu csapatát.

 

 

 

Címkék: zárnyitás zárnyitó mester szakszerű zárnyitás

Zárszerviz: gyors megoldás nem csak ha baj van

2014.09.30. 10:04 webes

 

Legyen eléggé igényes ha

zárszerviz problémája akadna!

 

Lakásfelújításnál, lakásvásárlásnál sokszor előfordul, hogy az ember alaposan és gondosan kiválasztja a szép és nem egy olcsó bejárati ajtót, és a zárral már nem is foglalkozik, nem is érdekli, hogy milyen zár van benne.
Pedig az egész család védelme érdekében egy zár minősége sokkal fontosabb kérdés, mint, hogy milyen szép is az ajtó (szín, minta).
Ugyan ilyen gondolkodást követnek azok az emberek is akiknek akadozik igaz a zárjuk, de még húzzák, halasztják a zárszerviz kérdését, mert még alig, hogy , de működik a zár. Teljesen addig képesek halasztani a záras problémát míg a baj be nem következik és egyszer csak fel nem törik a lakást.

A zárszerviz szolgálatot igénybe kell venni amikor beletörik a kulcs a zárba, ha elromlik a zár ( akadozik, szorul), és akkor is ha csak karban kell tartani a meglévő, jól működő zárat.

Az emberek a zárszerelést könnyen elvégezhető munkának gondolják, így ha egy zár például akadozik simán be fúják zárolajozóval és kész. Pedig nem mindenre jó megoldás a zárolajozók! Van amikor nem is vesszük észre és nem látjuk azt, hogy maga az olajozó már kevés!
A zárszervizt nem csak akkor kell igénybe venni ha már baj van, megelőzés céljából is célszerű igénybe venni, persze csak akkor ha nem szeretnénk, hogy betörjenek hozzánk vagy egyszer csak arra érkezünk haza, hogy az ingatlan fel van törve, az értékeink pedig nyomtalanul eltűntek.

Keresse a bajok elkerülése érdekében a www.zarszereles.com weboldalon található mesterek elérhetőségüket is hívja őket bizalommal. Előzze meg a kellemetlen dolgokat, és ami fontos előzze meg a bajt.

 

 

Címkék: zárszervíz zárszerviz gyorsan zárszerviz szolgálat zárszerelés mestere zárszerelő zárcsere

Zárszerelés gyorsan

2014.06.22. 23:08 webes

Zárszerelés azonnal

 

Probléma merült fel a zárral? Akad, szorul, beletört a kulcs? Keresse bátran a www.zarszereles.com csapat tagjait akik gyorsan, szakszerűen, garanciával elvégzik a szükséges munkálatokat,amikre egy év garanciát is nyújtanak.

Válasszon olyan zárszerelő mestert a zárszerelésekre akik nem amatőrök, akik nem csak tákolgatnak hanem valóban megjavítják vagy kicserélik az épen rosszul működő zárat. Non-Stop elérhető telefonszámainkon azonnali segítséget tud hívni szükség szerint.

Nem csak szereljük a zárakat, de cseréljük, javítjuk, nyitjuk és szervizeljük is a helyszínen. Önnek csak annyit kell tennie, hogy felkeresi weboldalunkat és felhívja mestereinket, ők 30 perc, 1 órán belül vagy akkora amikorra önnek szükséges a helyszínre érkeznek díjtalanul és a problémát ott azon nyomban megoldják. Kérésére szaktanácsot is adnak az adott nyílászáró állapotáról és a szükséges a védelem, felszerelnek önnek biztonsági hevederzárat.

Minden nap elérheti őket, mivel nálunk nincs leállás, az év 365 napján állunk szolgálatában 24 órán keresztül. Zárszerelés Budapesten és környékén azonnali kiszállással!

Címkék: zárszerelő zárszerelés zárszerelés Budapest

Ajtónyitás, Zárcsere 30 percen belül

2014.01.05. 21:37 webes

 

 

 

 Ajtónyitás

zárcsere 30 percen belül!

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztosan ön is járt már életében egyszer úgy, hogy valami oknál kifolyólag nem tudott bemenni lakásába, vagy mert elvesztette a lakáskulcsot vagy mert beletört a zárba a kulcs vagy más valamiért.  Ez igen kellemetlen helyzet, de ilyenkor fontos, hogy ne essen pánikba és ne álljon neki az ajtót házilagosan megoldani. Ne rúgja be az ajtót, ne furkálja össze vissza, mert csak súlyosbodhat a baj!

 

Ajtónyitás: Segítség, kizártam magam a lakásból!

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Van segítség, olyan szakember tudnak segíteni önnek, akik immár több mint 20 éve tevékenykednek a biztonságtechnikai, betörésvédelmi szakmában! A megadott telefonszám egyikén azonnali gyors segítséget tud igényelni!

 

Ajtónyitás, becsapódott ajtó esetén:

 06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Becsapódott ajtó esetén is állunk rendelkezésére minden nap non- stop díjtalan kiszállással! Budapesten és Pest megye területén akár már 30 perc alatt is a helyszínen tudunk lenni és sérülés mentesen kinyitjuk önnek becsapódott lakásajtaját úgy, hogy még a zárcsere sem szükséges utána!

 

Ajtónyitás: beletört kulcs esetén

 

Beletört kulcs esetén nem lehet azt mondani, hogy gyorsan megoldható dologról beszélünk. Van amikor könnyen ki lehet venni a beletört kulcs darabot, de van amikor bizony több időt is igénybe vesz. Egy biztos, hogy szakembereinknek ez sem jelent problémát, ajtónyitás beletört kulcs esetén is elvégzik szakszerű munkavégzéssel!

 

Biztonsági ajtónyitás:

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztonsági ajtónyitás sohasem egyszerű feladat, főleg abban az esetben nem amikor a biztonsági ajtóban trezor zár van beszerelve mint például Mottura, Cisa, Viro, Mul-T-Lock, Atra zár, ezek a zárak betörés védelem szempontjából a legbiztonságosabb zárak, de ha valami oknál kifolyólag ezek a zárakat kell kinyitni bizony még egy szakembernek is kihívást jelent. Ilyen záraknál mint a Viro zár, Mottura zár, Cisa zár, Atra zár, Mul-T-lock zár jobb ha semmilyen módszerrel sem próbálkozik hanem egyből szerelő mestert hív. Kivéve ha nem szeretne egy új ajtót is akár venni.

2.png

Zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Zárcsere esetén is érdemes szakembert hívni, mivel egy egyszerű zár kicserélése is néha igen nehezen végezhető el, a biztonsági zárak esetén meg főleg. Sok esetben dolgoztunk már a tulajdonos után, a tulajdonos úgy gondolta majd ő kicseréli magának a zárat hisz csak egy, két csavar tartja ami nem nagy dolog elvégezni. Igen ám, csak a nem megfelelő zár méret illetve a nem pontos zár beszerelése idő kérdésével szétesik.

Nem egyszer hívtak már minket olyan zárcsere elvégzéséhez amit már előtte a tulajdonos magának elvégzett, de egy hét és a zár nem úgy működött ahogy kellet volna, mivel nem jó végezte el a zár cseréjét a zár belső része elmozdult és ezáltal nem tudta a funkcióját elvégezni.

Egy másik esetnél pedig a tulajdonos szintén magának cserélte ki a zárat, csak ép olyan zárat vett amit be is szerelt amit szinte egy csavarhúzóval ki lehetett nyitni, majd csodálkozva hívott ki minket, hogy a komoly biztonsági zárját feltörték.
Nos igen, ez van akkor ha nem szakember végzi el a záras problémákat!

Biztonsági ajtó zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Biztonsági ajtókban a zárcsere sokkal nehezebb feladat mint egy hagyományos ajtók esetében, mivel egy hagyományos ajtókba általában hengerzár van beszerelve addig egy komoly biztonsági ajtókban Cisa zár, Mottura zár, Viro zár, Atra zár vagy Mul-T-lock zár van beszerelve ami a mai modern korban a csúcs kategóriás zárak közé tartoznak. Ezek a zárak nem sima hengerzárak hanem mint egy nagy tégla lap akkor a nagysága és nemzárbetétet kell cserélni benne, hanem az egész zár szerkezetet. 

Az alábbi képen egy hagyományos hengerzárat lát: 

hengerzar.jpg

 

A következő képen már fúrt kulcsos hengerzárat láthat:

hengerzar-furtkulcsos.jpg

 A bal oldalon látja a CISA zárat, mellette pedig már beszerelve:

cisa-zar.jpgcisa-zar1.jpg

De van CISA zárnak hengerzárja is ami szintén a csúcs kategóriába tartozik:

cisa-zar2.jpg   

 

Mul-T-Lock Zárcsere

 

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

 

Mul-T-Lock zárcsere szintén a nehezebben elvégezhető feladatok közé sorolható, szintén csúcs minőségű zárak. Ezekből is több típusú van, van Mul-T-Lock hengerzár és van Mul-T-lock Nagy tégla lap alakú zár.

Mul-T-Lco hengerzár és Mul-T-Lock nagy alakú zár:

mul-t-lock1.jpg  mul-t-lock.jpg

 

 

Címkék: ajtónyitás zárcsere becsapódott ajtónyitás biztonsági ajtónyitás Mul-T-Lock zárcsere Cisa zárcsere Viro zárcsere Atra zárcsere Mottura zárcsere Biztonsági ajtó zárcsere Biztonsági zárcsere Hengerzár csere