HTML

Beragadt ajtó - beragadt ajtó kinyitása

2014.02.12. 18:04 webes

2.png

Egy beragadt ajtó nagyon sok kellemetlen helyzeteket tud teremteni. Így járt például egy Amerikai állampolgár is.

beragadt-ajto.jpg Egy amerikai bobos, Johnny Quinn beragadt a Szocsi olimpiai falu egyik fürdőszobájába. Mivel nem volt a közelben senki, és telefont se vitt magával, kénytelen volt erőből kitörni a mosdó fogságából. Nem berúgta az ajtót (mivel befelé nyílik), hanem egy hatalmas lyukat ütött rajta, a róla készült fotót pedig feltöltötte a Twitter-re # SochiJailBreak hashtaggel ellátva.

Beragadt az ajtó! Segítség!

Ha beragadt az ajtó, ne essen pánikba, mert azzal nem segít magán! Inkább ragadjon telefont és hívjon mesterembert az ajtó kinyitásához. Gondolkodjon! Ha pánikol akkor nem tud gondolkodni. Beragadt az ajtó esetén is üljön le, vegyen egy mély levegőt és számoljon el 10. és utána már is fogja tudni mit is kell tenni.! :)

Beragadt ajtó esetén is van megoldás és nem az amit az ember legszívesebb tenni akar: betörjük az ajtót! Ezzel sokkal súlyosabb baj tesz saját magának. Inkább hívjon egy ajtónyitó mestert hozzá!

Beragadt ajtó vagy becsapódott az ajtó?!

Ajtó beragadás akkor szokott előfordulni, ha az ajtó leereszkedett, bedagadt vagy hasonló okból kifolyólag. Az ajtóbecsapódás pedig bármikor előfordulhat, elég egy másodperc is hozzá.

Ahhoz, hogy az ajtó ki legyen nyitva és persze sérülés mentesen, ahhoz elengedhetetlen egy szakember segítsége. Mivel aki nem ért hozzá az nem is fogja soha roncsolás nélkül kinyitni az ajtót.

Becsapódott az ajtó akkor kell zárat cserélni?

Ha szakembert hív az ajtó kinyitása érdekében, biztos, hogy nem kell zárat cserélni. Az esetek 98%- ban a becsapódott lakásajtó kinyitása után a zárat tovább lehet használni és nem kell zárat cserélni. Ezt viszont csak egy tapasztalt ajtónyitó mester tudja garantálni!

Becsapódott ajtó elkerülése.

Az ajtó becsapódásokat egyféle képen tudjuk megakadályozni, ha olyan kilincset szereltetünk fel ami kívül is és belül is kilincses, akkor szokott probléma lenni ha olyan kilincs van az ajtón ami kívülről gombos és csak belülről kilincses, mert így ha nincs nálunk folyamatosan lakáskulcs nem tudunk kívülről bemenni a lakásba.

Autóba zárt kulcs. Tudnak rajtam segíteni?

Természetesen igen! Nem csak beragadt ajtó és becsapódott ajtó nyitásában tudunk önnek segíteni, hanem autónyitás esetén is. Az autót szintén sérülés mentesen nyitjuk mint egy lakásajtót.!

Autónyitás esetén milyen határidővel állnak rendelkezésemre?

Autónyitás esetén is Budapesten 1 órán belül a helyszínre tudunk érkezni, Pest megye területére pedig mindig a forgalom dönti el, hogy milyen gyorsan érkezünk ki!

Érdekel a szolgáltatásuk! Hol találom meg önöket?

Minek elérhet weboldalunkon a http://www.ajtonyitas-zarnyitas.hu/  vagy azonnali telefonszámainkon a

06 30 827 3360 és a 06 70 237 7471 !

2.png

komment

Címkék: beragadt ajtó beragadt ajtó kinyitása becsapódott lakásajtó autónyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://ajtonyitas-zarcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr155811380
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása