HTML

ajtónyitás- zárcsere

Friss topikok

Zárszerviz: gyors megoldás nem csak ha baj van

2014.09.30. 10:04 webes

 

Legyen eléggé igényes ha

zárszerviz problémája akadna!

 

Lakásfelújításnál, lakásvásárlásnál sokszor előfordul, hogy az ember alaposan és gondosan kiválasztja a szép és nem egy olcsó bejárati ajtót, és a zárral már nem is foglalkozik, nem is érdekli, hogy milyen zár van benne.
Pedig az egész család védelme érdekében egy zár minősége sokkal fontosabb kérdés, mint, hogy milyen szép is az ajtó (szín, minta).
Ugyan ilyen gondolkodást követnek azok az emberek is akiknek akadozik igaz a zárjuk, de még húzzák, halasztják a zárszerviz kérdését, mert még alig, hogy , de működik a zár. Teljesen addig képesek halasztani a záras problémát míg a baj be nem következik és egyszer csak fel nem törik a lakást.

A zárszerviz szolgálatot igénybe kell venni amikor beletörik a kulcs a zárba, ha elromlik a zár ( akadozik, szorul), és akkor is ha csak karban kell tartani a meglévő, jól működő zárat.

Az emberek a zárszerelést könnyen elvégezhető munkának gondolják, így ha egy zár például akadozik simán be fúják zárolajozóval és kész. Pedig nem mindenre jó megoldás a zárolajozók! Van amikor nem is vesszük észre és nem látjuk azt, hogy maga az olajozó már kevés!
A zárszervizt nem csak akkor kell igénybe venni ha már baj van, megelőzés céljából is célszerű igénybe venni, persze csak akkor ha nem szeretnénk, hogy betörjenek hozzánk vagy egyszer csak arra érkezünk haza, hogy az ingatlan fel van törve, az értékeink pedig nyomtalanul eltűntek.

Keresse a bajok elkerülése érdekében a www.zarszereles.com weboldalon található mesterek elérhetőségüket is hívja őket bizalommal. Előzze meg a kellemetlen dolgokat, és ami fontos előzze meg a bajt.

 

 

komment

Címkék: zárszervíz zárszerviz gyorsan zárszerviz szolgálat zárszerelés mestere zárszerelő zárcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://ajtonyitas-zarcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr476746303
süti beállítások módosítása